• q14
  • q13
  • q7
  • kualitas

    kualitas

    Patuh ku pulisi kualitas heula, pamaké foremost, urang narékahan pikeun nawarkeun produk masyarakat mimiti-kelas na layanan alus teuing.

  • Sertipikat

    Sertipikat

    Meunang Akte kualitas nasional ngahargaan, kualitas nu leuwih beredar.

  • 201711270949531482145

ngeunaan Company

Shenzhen Kenhon Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 2007, urang husus di panyambungna waterprof panalungtikan patén ineternational panyambungna tinggi-ayeuna 'sarta ngembangkeun, pabrik jeung jualan, produk nepi ka 17 séri leuwih ti 1500 variétas, lega dilarapkeun dina cahaya LED outdoor, LED tampilan, komunikasi, urusan ilitary, spaceflight, tanaga anyar, éléktronika laut, global positioning system periferal na mobil aplikasi listrik etc.Our pasar parusahaan geus lulus auténtikasi tina sistem manajemen ISO9001-2008 kualitas sarta IS014001-2004 manajemén lingkungan, sarta geus ngagaduhan nu sertipikat ti CE, IP68, RoHS jeung sajabana panyambungna Kenhon téh teuing ngahormatan nyieun kontribusi urang sorangan pikeun layar tampilan utama pikeun Upacara bubuka ti Beijing Olimpiade, layar tampilan panggedena keur Upacara bubuka Shanghai Expo, lightings on duanana sisi keur walungan mutiara ti Guangzhou Asain Kaulinan, Shenzhen Universiade proyék utama jsb

nempo More

Produk anyar