• q14
  • q13
  • q7
  • Quality

    Quality

    Abiding dening polisi kualitas pisanan, pengguna utomo, kita usaha kanggo kurban produk masyarakat pisanan-kelas lan layanan banget.

  • certificate

    certificate

    Won certificate kualitas nasional pakurmatan, kualitas luwih pinunjul.

  • 201711270949531482145

About Company

Shenzhen Kenhon Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2007, kita specialized ing konektor waterprof lan riset paten ineternational konektor dhuwur-saiki 'lan pembangunan, Pabrik lan dodolan, produk nganti 17 seri luwih saka 1500 varieties, digunakake Applied ing cahya LED ruangan, LED tampilan, komunikasi, urusane ilitary, antariksa, energi anyar, electronics marine, global sistem posisi peripheral lan automobile aplikasi elektrik etc.Our pasar perusahaan wis liwati bukti asli saka sistem Manajemen ISO9001-2008 kualitas lan IS014001-2004 Manajemen lingkungan, lan wis tak certificate of CE, IP68, RoHS lan sapiturute konektor Kenhon sing akeh diajeni nggawe kontribusi kita dhewe kanggo layar tampilan utama kanggo Upacara Opening saka Beijing Olympic Games, layar tampilan paling gedhé kanggo Upacara Opening Shanghai Expo, Lampu loro lorone kanggo kali Pearl Guangzhou asain Games, Shenzhen Universiade proyèk utama etc

ndeleng More

Products New